´CENNET BAHÇEM´ DOĞA ŞENLİĞİMİZ ,DAHA GÜZEL BİR ÇEVRE DAHA GÜZEL BİR DÜNYA HAYALİ İLE COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

*Bu proje çalışması ile çocukların çok yönlü beceri gelişimlerini desteklerken içinde yaşadıkları dünyayı tanımaları, doğa ve doğanın korunması ile ilgili bilinçlenmelerini sağlamak amaçlanmıştır.

*Veli ve öğrenci katılımının olduğu "Cennet Bahçem" projesi; veli ve öğrencilerin işbirliği, yardımlaşma, doğa ve hayvan sevgisi gibi değerlerin gelişimine olanak sunarak, okul aile ilişkisi ve velilerin okula aidiyetlerinin güçlendirilmesi amacını taşımaktadır.

*Bu projeyle Cumhuriyet  Anaokulu bahçesinin düzenlenmesi, ağaçlandırılması yapılacak ve bu sayede çocuklarımızla birlikte tüm canlılar okul bahçesinden daha etkin faydalanacaklardır.